Oslo Museum på nye eventyr

Hvorfor i all verden skal vi begynne med blogg, ropte en av de ansatte ved Oslo Museum i harnisk over lunsjbordet en flott vårdag i 2011. Internettfenomenet som de siste årene har blitt frontet av unge jenter med forkjærlighet for fargen rosa så ikke ut til å passe for et museum.

Tekst og foto: Oskar Seljeskog, nettredaktør Oslo Museum

Fordi, mellom utstillingsåpninger, debatter, digitalisering av bilder og gjenstander, samlingsforvaltning, frustrasjon over sliten bygningsmasse og utstillinger, og søknader til stat og kommune så finnes det både konstruktiv og morsom tankevirksomhet hos de ansatte som gjør Oslo Museum, og andre museer, til både tunge og faglige organisasjoner, men samtidig også lette, morsomme og lærerike steder. Kanskje det er mulig å vise frem flere sider?

Vi skal forsøke å komme bak fasadene på museet, være aktuelle, litt morsomme, ganske seriøse og om mulig litt personlige. Kanskje vi klarer å engasjere publikum på veien?

Oslo Museum har satt seg som mål om å bli Norges beste museum på sosiale medier. Bloggen innfrir nok ikke dette målet alene, men kan sammen med de andre sosiale mediene vi bruker, vise nye sider ved museet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s